Вили Дияна
 

Добре дошли на сайта на Къмпинг "ДИЯНА"

 

 

Къмпинг „Дияна” се намира вначалото на град Поморие, на главен път Бургас-Поморие, в южната част на поморийския залив,на метри от спокоен плаж.

Къмпингът съществува вече 17 години и има постоянни клиенти. Предлага едностайни и двустайни бунгала, които не са дървени,имат нормални по размер стаи,собствен санитарен възел,веранда,удобни нови мебели.Едностайните бунгала са 5 на брой, две от тях имат гледка към морето.

Бунгало №1 се намира на метри от морския бряг,изцяло обновено и с чудесна гледка.Представлява стая,коридор,санитарен възел,веранда. Обзаведено със спалня за двама,диван,холна маса, нощни шкафчета,хладилник,телевизор + цифрова телевизия.То е за двама души или за семейство с дете,което да ползва дивана за спане.Останалите едностайни бунгала са за трима души.Семейства с дете ползват отстъпка за детето,ако то е до 10 навършени години.Цената за дете варира между 5 и10 лева в активен сезон и между 3 и 6 лева в неактивен сезон .Така описаните едностайни бунгала могат да бъдат наемани от двама души.Тогава нощувка за трето лице не се заплаща.

Големите двустайните бунгала имат две самостоятелни стаи, коридор,санитарен възел,веранда.Едната стая разполага с две отделни легла,диван,холна маса,нощни шкафчета,хладилник,телевизор + цифрова телевизия.Другата стая е обзаведена със спалня за двама и съответните мебели.Стаите имат вентилатори.

Малките двустайни бунгала имат две отделни стаи,коридор, хладилник,телевизор + цифрова телевизия,санитарен възел,веранда.Едната стая е със спалня за двама,а другата с две отделни единични легла.Стаите на тези бунгала са по-малки по размер,което е причина за 20 % намаление от цената на стандартните бунгала Тези бунгала могат да бъдат наемани от трима души,без да се заплаща нощувка за четвърто лице.

Почистването в стаите се извършва ежедневно.

Къмпингът предлага добре поддържани общи зелени части.Много цветя,две беседки,кът с шезлонги,малък детски кът,паркинг в близост до бунгалата,тиха плажна ивица са част от нещата ,които биха Ви харесали.

Гостите на къмпинг „Дияна” могат да се хранят в намиращото се в двора бистро.Заведението предлага разнообразно обедно меню, свежи салати,рибни ястия,аламинути,скара,студени и топли напитки, вина и алкохол, сладолед, сандвичи, плодове.Приготвяната храна е с гарантирано качество  и вкус,от добри продукти и на добри цени.

    

Управителят и персоналът на къмпинг „Дияна” имат дълъг опит в  сферата на

туристическите услуги, отличават се с отзивчивост и коректност.Вие можете да споделите индивидуалните си нужди и ние ще се отзовем.

Приемаме домашни любимци при спазване на определени условия,за които ще бъдете информирани лично.

За повече информация посетете нашия уебсайт www.campingdiana.com  или ни намерете във facebook на www.facebook.com/camping.diana

Ще се радваме  да ни посетите!