ЗА НАШИЯ КЪМПИНГ

ВИЛИ ДИЯНА

Къмпинг „Дияна” се намира вначалото на град Поморие, на главен път Бургас-Поморие, в южната част на поморийския залив,на метри от спокоен плаж.  Къмпингът съществува вече 19 години и има постоянни клиенти.

Предлага едностайни и двустайни бунгала, които не са дървени,имат нормални по размер стаи,собствен санитарен възел,веранда,удобни нови мебели. Едностайните бунгала са 5 на брой, две от тях имат гледка към морето.

Бунгало №1 се намира най-близко морския бряг ,изцяло обновено и с чудесна гледка. Представлява стая, коридор, санитарен възел, веранда. Обзаведено със спалня за двама, диван, холна маса, нощни шкафчета, хладилник, телевизор,  цифрова телевизия. То е за двама души или за семейство с дете, което да ползва дивана за спане. Останалите едностайни бунгала са за трима души. Семейства с дете ползват отстъпка за детето,ако то е до 10 навършени години. Цената за дете варира между 5 и10 лева в активен сезон и между 3 и 6 лева в неактивен сезон.Така описаните едностайни бунгала могат да бъдат наемани от двама души.Тогава нощувка за трето лице не се заплаща.

Големите двустайните бунгала имат две самостоятелни стаи, коридор, санитарен възел, веранда.Едната стая разполага с две отделни легла, диван, холна маса, скрин, нощни шкафчета, хладилник, телевизор, цифрова телевизия.Другата стая е обзаведена със спалня за двама и съответните мебели.Стаите имат вентилатори.

 Малките двустайни бунгала имат две отделни стаи,коридор, хладилник, телевизор, цифрова телевизия, санитарен възел, веранда.Едната стая е със спалня за двама,а другата с две отделни единични легла.Стаите на тези бунгала са по-малки по размер,което е причина за 20 % намаление от цената на стандартните бунгала Тези бунгала могат да бъдат наемани от трима души, без да се заплаща нощувка за четвърто лице.

Бунгалата са разположени сред двор с много дървета, цветя и зеленина.Има две беседки, градинска люлка, шезлонги, пързалка.Подходящо място за любители на природата. Лесния достъп до уединен плаж, разположен в тих залив на метри от къмпинга,прави това място идеално за семейства с деца и хора, които бягат от шума. За удобството на гостите на къмпинг „Дияна”, работи бистро „Перла”.

Заведението предлага закуска, разнообразно обедно меню,  салати, риба, аламинути, скара, студени и топли напитки, вина, алкохол, сладоледи, плодове.

Приготвяната храна е с гарантирано качество и вкус.

Управителят и персоналът на къмпинг „Дияна” имат дълъг опит в  сферата на туристическите услуги, отличават се с отзивчивост и коректност.

 Приемаме домашни любимци при спазване на определени условия,за които ще бъдете информирани лично.

Намерете ни във facebook наwww.facebook.com/CampingDianaPomorie/

 

   Ще се радваме  да ни посетите!